Dentalna poliklinika

DENTALNI KLINIČKI CENTAR

Dentalni klinički centar Bičakčić je klinika koja je vodeća u svim granama dentalne medicine i stomatologije. Praktikujemo vrhunsku stomatologiju i postižemo dentalnu izvrsnost. Ako tražite kvalitetu na pravom ste mjestu. Uz stručnost i ljubaznost osoblja, moderno uređena i opremljena klinika jedan je od razloga zašto nas pacijenti rado preporučuju kao prvi izbor za osmijeh. Pronađite najefikasnije rješenje za najljepši osmijeh.

  • Izbor najboljih materijala garantuje kvalitetnu i izvanrednu uslugu

  • Vrhunski stručnjaci i izuzetno visok kvalitet zadovoljstva pacijenata

DENTALNI RENTGEN CENTAR

Digitalna dvo-dimenzionalna(2D) intraoralna i panoramska radiografija se u posljednjih 20 godina duboko ukorijenila u svakodnevnoj dentalnoj praksi. Međutim, 2D slike, zbog preklapanja složenih anatomskih struktura, teško se interpretiraju. Pri mjerenju uvijek je potrebno koristiti dozu sigurnosti kako bi kompenzirali uvećanje nastalo zbog same tehnike snimanja, jer o širini(debljini) i točnoj prostornoj poziciji nemamo nikakvu informaciju.

  • U zavisnosti od potrebe nudimo različite vrste rentgenskih snimaka
  • Mogućnost korištenja u planiranju protetske i implantoprotetske terapije

IMPLANTOLOŠKI CENTAR

Premda najzahtjevnije grane stomatologije, za ove usluge vam garantujemo visok stepen stručnosti te profesionalnost u izvedbi. Uz kvalitet, usluge Dentalne poliklinike Bičakčić  odlikuje i individualni pristup svakom pacijentu, zasnovan na uvjerenju da je svaki zdrav i prirodan osmijeh poseban na svoj način.

  • Vrhunski kvalitet izrade All-on-6 i All-on-4

  • Dugotrajna rješenja bez standardnih problema pri govoru i žvakanju

FREZ CENTAR

U sklopu CAD-CAM System-a također nudimo usluge frez centra, koji će pomoći Vašem laboratoriju, da smanjite troškove, te poboljšate kvalitetu i produktivnost rada. Frez centar Bičakčić jamči visoko preciznu tehnologiju, kako za dizajn tako i za implementaciju usluge, te korištenje certificiranih proizvoda sa LOT brojem za sljedivost.

  • Najopremljeniji Frez centar

  • Zagarantovano zadovoljstvo korištenjem usluga našeg frez centara