Dragi naši čitatelji i pacijenti,

Svjedoci smo ovog teškog trenutka i ozbiljnosti situacije koja je zadesila ne samo našu zemlju, već i cijeli svijet. Koronavirus drastično mijenja život koji smo do sada živjeli, stoga je neophodno prilagoditi sve obaveze aktuelnoj situaciji i biti društveno odgovoran radi bolje sutra. Da bismo u budućnosti mogli pružati isključivo najkvalitetniju uslugu našim dosadašnjim, ali i budućim pacijentima, moramo se strogo pridržavati propisanih smjernica i mjera jer će nam upravo one ubrzati proces normalizacije života.

O vašem osmijehu se brinemo više od 95 godina, stoga nam je itekako bitno da u ovim trenucima ostanete vedri i nasmijani. Molimo vas da pri izlasku napolje pravilno koristite zaštitnu opremu (maske i rukavice) i da se pridržavate odstojanja ukoliko ste u kontaktu s drugim ljudima. Ukoliko koristite opremu za jednokratnu upotrebu, nakon korištenja odložite je u otpad, a ukoliko koristite pamučne maske, molimo vas da ih nakon svakog korištenja operete/otkuhate u perilici za veš i time otklonite viruse i bakterije koji se mogu nalaziti na prednjoj strani maske. Također, apelujemo da redovnim pranjem ruku i ostankom kod kuće date svoj doprinos borbi protiv širenja Koronavirusa.

Slijedeći smjernice i pojačane mjere propisane od strane Federalne uprave civilne zaštite i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine kao odgovor na aktuelnu situaciju s kojom se trenutno suočavamo i u skladu sa preporukama WHO-a (World Health Organization) i FDI-a (FDI World Dental Federation),  obavještavamo vas da privremeno obustavljamo rad Dentalne poliklinike Bičakčić do okončanja propisanih mjera.

Ostajemo dostupni za sve vaše upite na broju telefona +387 33 208 288, emailu info@bicakcic.com i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

U nadi da ćemo se ubrzo ponovo družiti, molimo vas da se još malo strpite jer mi jedva čekamo da vas nastavimo uljepšavati.
Do skorog viđenja <3

Vaši Nadir i Kerim Bičakčić i stručni tim Poliklinike Bičakčić