Početna

Dentalna poliklinika Bičakčić Sarajevo

NAJMODERNIJA DENTALNA POLIKLINIKA U EVROPI

DENTALNA POLIKLINIKA BIČAKČIĆ

POGLEDAJTE NAŠE USLUGE
Dentalna poliklinika Bičakčić Sarajevo

NAJBOLJI STRUČNJACI ZA VAŠE ORALNO ZDRAVLJE

VIŠE OD 95 GODINA DENTALNOG ISKUSTVA

SAZNAJTE VIŠE O NAMA
Dentalna poliklinika Bičakčić Sarajevo

EVROPSKI PIONIRI U RTG I CT DIJAGNOSTIČKIM TEHNOLOGIJAMA

NAJMODERNIJA 3D CT I RTG DIJAGNOSTIKA

POSJETITE DENTALNI DIJAGNOSTIČKI CENTAR
Dentalna poliklinika Bičakčić

Dentalna poliklinika Bičakčić – Najmodernija dentalna poliklinika u Evropi

Više od 95 godina ime Bičakčić je sinonim za zdravlje, pionirsko razmišljanje i pomaganje pacijentima.

Smatramo da naša misija nije samo popravljanje zuba već vraćanje osmijeha na vašem licu i zbog tog razloga smatramo da je naša profesija jedna od najplemenitijih. Kroz nas rad garantujemo usluge vrhunskog kvaliteta, kako u postavljanju implantata, tako i u ortodontskim, hirurškim ili kozmetičkim uslugama poput izbjeljivanja zuba, skidanja kamenca itd. Misija dentalne poliklinike Bičakčić nije popravljati zube, nego vratiti osmijeh na Vaše lice.

Poziciju lidera svakodnevno potvrđujemo ne samo na bosanskom, nego i na evropskom tržištu. Vodeće svjetske tehnologije, kontinuirano usavršavanje svih zaposlenih, ali prije svega ljudski odnos prema svakom pacijentu, garancija su Vašeg zadovoljstva i osmijeha. Tradicija i budućnost u službi Vašeg osmijeha!

Dentalna klinika i dentalni poliklinički centar

Dentalni klinički centar

Dentalni klinički centar nudi najkvalitetnije stomatološke usluge iz stomatološke protetike, estetske, restaurativne i preventivne stomatologije, te endodoncije, implantologije i oralne hirurgije.

Dentalni rentgen centar

Dentalni rentgen centar

Dentalni rentgen centar pacijentima pruža najkvalitetnije 2D RTG i 3D CT snimanje zuba, čeljusti i sinusa. Snimanje vršimo isključivo inovativnim pristupom i najsavremenijim metodama i aparatima.

Dentalni implantološki centar

Implantološki centar

Visok stepen profesionalnosti i stručnosti osoblja predstavljaju sinonime za dentalni implantološki centar. Individualiziranim pristupom svakom pacijentu garantujemo kvalitetnu izvedbu i sjajan osmjeh.

Dentalni Frez centar

Frez centar

Predstavljamo vam najmoderniji i tehnološki najsavremeniji dentalni frez centar u Evropi. Smanjite troškove, poboljšajte kvalitetu i produktivnost vašeg rada koristeći usluge našeg dentalnog frez centra.

Svaki put kada se nasmijete, doprinosite vašem cjelokupnom zdravlju i sreći. Vaš osmijeh ne utiče pozitivno samo na vas i vašu okolinu, već utiče i na to kako vas drugi percipiraju. Neka vaš osmijeh zablista u najmodernijoj Dentalnoj poliklinici u Evropi.

14000+
SRETNIH OSMJEHA

Digitalnom revolucijom pomoću naprednih i sofisticiranih softvera omogućavamo našim pacijentima jedan potpuno novi nivo liječenja, oblikovanja i pružanja najbolje njege zubima.

5600+
PACIJENATA GODIŠNJE

Više od 95 godina se bavimo ovom plemenitom profesijom i radimo na oralnom zdravlju naših pacijenata. Mi ne samo da popravljamo zube pacijentima, mi im vraćamo osmijeh na lice.

95+
GODINA ISKUSTVA

Tokom prethodnih 95 godina postali smo sinonim za zdravlje, pionirsko razmišljanje i pomaganje ljudima. Naše usluge zasnivamo na tradiciji, kvalitetu i savremenim tehnologijama.

18
DOKTORA I SESTARA

Svakodnevno radimo na edukaciji i usavršavanju našeg medicinskog osoblja i naših doktora da bismo našim pacijentima mogli pružiti usluge vrhunskog kvaliteta i najbolju oralnu njegu.

Strah od posjete stomatologu i kako ga pobijediti

Određena stopa straha uobičajena je i očekivana prije posjeta liječniku ili stomatologu, međutim, ukoliko je taj strah izražen u velikoj mjeri, može utjecati na oralno zdravlje i odgoditi posjete stomatologu. Neki od razloga koji izazivaju [...]

Zašto nastaje preosjetljivost zuba i kako se ona liječiti?

Izbjegavate li hladne napitke ili hranu od straha da će vas zubi zaboljeti? Možda bolujete od preosjetljivosti zuba. Preosjetljivost zuba je kratkotrajna, oštra bol koja nastaje nakon temperaturnih ili hemijskih podražaja. Odakle dolazi bol? Zub [...]

Njega zuba u periodu trudnoće

Trudnoća je period kada treba obratiti posebnu pažnju na higijenu i zdravlje zuba i desni. Veoma je važno da posjetite stomatologa prije trudnoće i otklonite svaki kvar, kao i da vodite računa o higijeni zuba [...]

Koliko često treba zamijeniti četkicu za zube?

Kad ste zadnji put zamijenili četkicu za zube? Izbacujemo hranu koja je istekla, zamjenjujemo vitamine i dodatke prehrani i zamijenimo naše kozmetičke proizvode često, ali kada je riječ o zdravlju i ljepoti, naša zubna higijena [...]

Stomatološke intervencije u toku trudnoće

Tokom trudnoće, obilje je informacija kojima je žena izložena sa svih strana. Jedna od briga koje mogu da muče ženu tokom ovog osjetljivog perioda je i koliko je sigurno ići stomatologu i šta je dozvoljeno [...]

ZAKAŽITE VAŠ TERMIN

    Označite datum Vašeg dolaska

    Prihvatam opća pravila privatnosti podataka

    Go to Top