Frez centar

Frez centar Bičakčić

U sklopu CAD-CAM System-a također nudimo usluge frez centra, koji će pomoći Vašem laboratoriju, da smanjite troškove, te poboljšate kvalitetu i produktivnost rada. Frez centar Bičakčić jamči visoko preciznu tehnologiju, kako za dizajn tako i za implementaciju usluge, te korištenje certificiranih proizvoda sa LOT brojem za sljedivost.

Tehnika kojom su se konstrukcije za krunice i mostove izrađivale ručnim modelovanjem u vosku, a zatim topljenjem voska izljevale od metala danas je zbog svojih brojnih nedostataka prevaziđena i smatra se tehnologijom prošlog vijeka. Najnoviji tehnološki postupak koji se danas primjenjuje u zubnoj tehnici je CAD-CAM tehnologija koja podrazumijeva i primjenu najnovijih materijala.

Na raspolaganju su različiti materijali za različite indikacije:

 • CoCr
 • Ti2
 • Ti5
 • Zr
 • Zr HT
 • Zr obojen
 • PMMA (pink, prozirni, X-ray)
 • staklo-keramika
 • litij dislikat

CAD / CAM tehnologije našeg modernog Frez centra omogućuje Vam obradu i dizajn materijala u zubnoj tehnici, koji nije moguće obraditi s konvencionalnim tehnikama.

Na taj način možete iskoristiti odlična svojstva materijala kao što su cirkonoxyd (puna keramika). S ovom tehnikom, smo u mogućnosti osigurati apsolutno najbolje rezultate. Kao jedna od vodećih dentalnih poliklinika stvorili smo brend i postali lider na tržištu Bosne i Hercegovine.
S raznim potpuno automatskim Zirkon glodalicama možemo pokriti cijeli spektar Zirkon tehnologija, primjerice i jednokomadne frezane mostove do 14-članova. Radi našeg trodimenzionalnog dizajna na računalu, zajamčena je 100% preciznost.

Vrste radova CAD-CAM tehnologijom
– Viniri
– Krunice iz blokova (pune keramike)
– Krunice od cirkonske substrukture
– Mostovi od cirkonske substrukture
– Krunice i mostovi na implantatima
– Vizil proteze
– Provizorni mostovi

U naš Frez centar možete poslati dokument u STL formatu ili u obliku fizičkog modela, koji treba biti adekvatno pripremljen. Da biste poslali datoteku u STL formatu, možete narudžbu izvršiti na formularu ispod ili na email info@bicakcic.com. Za narudžbu skeniranja fizičkog modela i dizajniranja, potrebno je poslati model na našu adresu:

Poliklinika Bičakčić
Maršala Tita 7, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Označite datum Vašeg dolaska

  Prihvatam opća pravila privatnosti podataka